HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Oğlunu silahla yaralayan baba intihar etti

Kaynak:
Oğlunu silahla yaralayan baba intihar etti

YAŞAM Haberleri  / 

Gaziemir ilçesinde emekli astsubayın, tartıştığı oğlunu silahla yaraladıktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Özdemir, kendisini ziyarete gelen annesiyle önce babası Nurettin Özdemir'i (53) ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi ağabeyi Çağrı Özdemir'i (26) telefonla aradı.
Her ikisinin de cevap vermemesi üzerine şüphelenen anne kız, dün akşam saatlerinde Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi'nde bulunan eve döndü. Kapıyı açan anne kız, baba-oğulu hareketsiz yatarken buldu. Genç kız durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba Özdemir'in hayatını kaybettiğini, kafasından silahla yaralanan Çağrı Özdemir'in ise yaşadığını belirledi. 112 Acil Servis ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çağrı Özdemir'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli olan Nurettin Özdemir ile oğulun daha önce bir kaç kez tartıştığı öğrenildi. Baba Özdemir'in yine yaşanan tartışma sonucu silahla ateş ettiği oğlunun öldüğünü düşünerek intihar ettiği ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...