Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bugün dışarı çıkacaklar dikkat!

/ Kaynak: İHA
Bugün dışarı çıkacaklar dikkat!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, batı, kuzey ve iç kesimlerinin yağmur ve sağanak, Marmara ve Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Zonguldak, Düzce, Bolu ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde, öğle saatlerinde Ordu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacağı Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney yönlerden, Marmara'nın batısında kuzeydoğudan hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların; sabah saatlerinde kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 14
İstanbul: Çok bulutlu, ilk saatlerde Anadolu Yakası ile zamanla il geneli aralıklı sağanak yağışlı 11
İzmir: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 23
Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20
Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 22
Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 21 nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...