2011 ünlülerin kabusu oldu

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
2011 ünlülerin kabusu oldu

Magazin Haberleri  / AA

Müzik, sahne, podyum ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri farklı konulardan, adliyeye veya polis merkezine uğramak zorunda kaldı.

nbsp;"Ünlülerin başı 2011 yılında da dertten kurtulmadı. nbsp;Müzik, sahne, podyum ve televizyon dünyasının nbsp;tanınmış isimleri, son bir yılda çeşitli konular nbsp;nedeniyle adliyelere ve polis merkezlerine uğramak nbsp;zorunda kaldı. nbsp;Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, "uyuşturucu kullanmak" nbsp;suçundan yargılandığı davada ifade verdi. nbsp;Prof. Dr. Orhan Kural, komedyen Cem Yılmaz hakkında, nbsp;gösterisine elinde sigarayla çıktığı ve tütün nbsp;kontrolüyle ilgili yasalarla alay ettiği iddiasıyla nbsp;savcılığa suç duyurusunda bulundu. nbsp;Sanatçı Hülya Avşar, oyuncu Şahan Gökbakar, şarkıcı nbsp;Seda Sayan, sunucu Mehmet Ali Erbil ve menajer nbsp;Stilianos Pipis, yapımcı Erol Köse'den şikayetçi oldu.

MAGAZİN DÜNYASINA 2011 UĞURSUZ GELDİ - FOTO GALERİ -

Magazin
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...