Mehmet Topal: 'İnanamıyorum'

Mehmet Topal: 'İnanamıyorum'

SPOR Haberleri

Topal "Ölüme çok yaklaştık. Allah bizi korudu. Umarım şoförümüz iyi durumdadır ve iyi olur. Kelimeler yetmiyor anlatmaya. Gerçekten inanamıyorum" dedi.

Otobüste yaşadıkları saldırıyı İngiliz SKY News'e anlatan Mehmet Topal, halen sıkıntı yaşadıklarını belirtti.Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Ölüme çok yaklaştık. Allah bizi korudu. Umarım şoförümüz iyi durumdadır ve iyi olur. Kelimeler yetmiyor anlatmaya. Gerçekten inanamıyorum" dedi.


'Bir kâbustu'


Fenerbahçe'nin tecrübeli defans oyuncusu Michal Kadlec, ülkesi Çek Cumhuriyeti'nde yaşanan saldırıyı anlattı.


Detaylı bir şekilde başından geçenleri aktaran Kadlec, "İlk olarak otobüste arıza oldu sandım. Ardından bizim kulüp doktoru şoföre doğru koştu. O anki şoka rağmen durabildik ve çok daha büyük bir trajediden kurtulduk" dedi. Yaşadıklarını halen unutamadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Bir kâbustu. Eve geldiğimde halen kötü bir rüyada gibiydim. Olay anında her yerde polis vardı" diye konuştu.


Yol boyunca arkadaşlarıyla beraber tedirginlik duyduklarını ifade eden Kadlec, ilk olarak babasıyla konuştuğunu belirtti, "Babam aradı ve durumumu sordu. İyi olduğumu ve durumumda sıkıntı olmadığını söyledim" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...