İşte AK Parti'nin istediği 3 il

İşte AK Parti'nin istediği 3 il

Politika Haberleri

Davutoğlu'nun 3 ilden mutlaka milletvekili çıkarılmasını istediği bu nedenle de en iyi ve en fazla oy alabilecek adayı bulmak için çalıştığı bildirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üst kurul toplantısında il analizleri yapılırken AK Parti'nin 2011'de milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Tunceli ve Iğdır illerine de özel bir önem verdiği kaydedildi. Davutoğlu'nun "81 ilden milletvekilimiz olmalı" diyerek bu 3 ilden mutlaka milletvekili çıkarılmasını istediği bu nedenle de en iyi ve en fazla oy alabilecek adayı bulmak için detaylı çalışmalar yaptırdığı da kaydedildi.

Tunceli'de rektörlükten istifa eden Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ile seçime girmeye hazırlanan AK Parti, Hakkari'de de ilin önde gelen aşiret liderlerinden Hamit Atlı'nın oğlu ve AK Parti eski milletvekili Mustafa Zeydan'ın torunu Olan Mehmet Alay Atlı ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası'ndan istifa eden başkan yardımcısı Abdurrahman Er ile seçime girmeye hazırlandığı kulislerde konuşuluyor.
Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...