Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbullular dikkat! Daha da soğuyacak

İstanbullular dikkat! Daha da soğuyacak

GÜNDEM Haberleri

Hava durumu raporlarına göre sıcaklık düşüşleri devam edecek. Özellikle Kocaeli, Bursa, Ankara, Edirne ve İstanbul'da etkili olacak

Hava durumu raporlarına göre ülke genelinde şiddetli yağışlar ve soğuk hava hakim. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyrediyor. İç kesimlerde ve Doğu bölgelerde kar yağışı bile görülebilir. İstanbul bugünden itibaren Karayel'in etkisi ise 6-7 derece soğuyacak ve şiddetli yağışlar görülecek. İstanbul hava durumu için bugün hissedilen en yüksek derece 11 derece olacak ve öğleden sonra yağışlar tekrar başlayacak.


Bu hafta soğuk bir hafta olacak, lodostan dolayı bugün hava sıcak ama Doğu ve iç kesimmlerde kar yağışının görüleceği bir hava durumu geliyor. Şu anda İstanbul güneşli ve sıcak lodostan dolayı sıcak esen bir rüzgar var ama şu anda Edirne'den yurda giren yoğun ve kara bulutlar var. Yağış getiren bu bulutlar Edirne, Tekirdağ'dan geçerek hızlıca Marmara'nın tamamını alarak Batı Karadeniz' e doğru gidecek.


Ege'den yaklaşan bir bulut kütleside Ege Bölgesi'ni etkileyecek ve şiddetli yağışlar görülecek. Bugün ılık ama kuvvetli yağış görülecek batı bölgelerde, ama öğleden sonra sert rüzgarlarla hava sıcaklığı düşecek. Ankara'da ilerleyen saatlerde sıcaklıklar yükselecek ve mevsim normallerine ulaşacak. Yarın akşamdan itibaren yurdun büyük bir bölümü soğuk bir havanın etkisine girecek. Sakarya, Bursa, Kocaeli, İstanbul'da yağışlar var bu gece karayelin etkisi ile yağışlar şiddetini arttıracak ve hava çok soğuyacak.


Ankara: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların; sabah saatlerinde kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 14
İstanbul: Çok bulutlu, ilk saatlerde Anadolu Yakası ile zamanla il geneli aralıklı sağanak yağışlı 11
İzmir: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 23
Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20
Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 22
Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 21 nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...