Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bombalı saldırı: 4 ölü

/ Kaynak: AA
Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bombalı saldırı: 4 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde yola yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 2'si asker 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde konuşlanan BM Barış Gücü'nün (MONUSCO) sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki resmi hesabından yapılan açıklamada, silahlı bir grubun ülkenin doğusundaki Kivo kentinin kuzeyinde yola yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu 2'si Kongo ordusunda subay 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Açıklamada, Virunga Ulusal Parkı'ndaki Karenga yoluna yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden subaylardan birinin Koşaki kentindeki 83'üncü bölüğün komutanı olduğu ifade edildi.
Yerli bir kaynak ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlama sonucu hayatını kaybeden ve yanmış bir vaziyette bulunan 4 kişiden birinin Albay Joseph Bavili olduğunu belirttti. Kaynak, diğerlerinin kimliği ile ilgili bilgi vermedi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...