Fatma Girik'ten büyük vefa! 145 gündür vazgeçmedi!

Fatma Girik'ten büyük vefa! 145 gündür vazgeçmedi!

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın duayen ismi Fatma Girik, 145 gün önce hastaneye kaldırılan hayat arkadaşı Memduh ünü çaresizce bekliyor

Ünlü yönetmen Memduh Ün, geçen 11 Kasım'da hayat arkadaşı Fatma Girik ile yaşadığı Torba Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Bodrum Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Ün'e akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon ve yaşa bağlı organ yetmezliği teşhisi konuldu. Ün, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.


Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik, 145 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren hayat arkadaşını yalnız bırakmıyor. Hergün saat 08.30'da hastaneye giden Girik doktorlardan bilgi alıp, tüm gününü kafeteryada bir köşede oturup, gelecek iyi bir haber bekliyor. Her gün aynı sandalyede oturup, saat 19.00'a kadar bekleyen Girik, akşamları ise çaresiz eve dönüyor.


"Fatma Hanım asla ümidini kaybetmedi" diyen yakınları, "Memduh Bey'in iyileşeceğini ve birlikte bir gün evlerine dönecekleri günü bekliyor. Bugüne kadar hastanedeki ziyareti bir gün bile aksatmadı. 'Evde bekle' tekliflerimizi ise asla kabul etmedi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...