Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartepe'de iki taşocağı mühürlendi

/ Kaynak: DHA
Kartepe'de iki taşocağı mühürlendi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çevreyi kirlettiği gerekçesiyle kapatılması için imza toplanan 2 taşocağı, yapılan incelemelerin ardından Kocaeli Valiliği'nce mühürlendi.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bir grup çevrecinin doğaya zarar verdiği ve çevreyi kirlettiği gerekçesiyle kapatılması için imza topladığı 2 taşocağı, yapılan incelemelerin ardından Kocaeli Valiliği'nce mühürlendi. Kartepe İlçesi'nin Suadiye ile Arslanbey Bölgesi'nde faaliyet gösteren 2 ayrı şrkete ait taşocakları ile ilgili olarak uzun süreden bu yana şikayette bulunuldu. Suadiye'deki 'Soylu-Kar Madencilik' firması ile Arslanbey'de bulunan 'Hereke Madencilik' firmalarına ait taşocaklarının kapatılması için birçok kez de protesto gösterisi yapıldı. Kocaeli Valiliği de yaptırdığı incelemelerde taşocaklarının doğa ve çevreye zarar verdiğini tesbit ederek iki taş ocağını da mühürletti. nbsp;
Taşocaklarının kapatılması ardından iki şirket yetkililerin eksiklerini giderip yeniden faaleyete geçmek için başvurdukları ifade edildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...