Fenerbahçe'ye saldıran zanlıdan şaşırtan paylaşımlar!

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'ye saldıran zanlıdan şaşırtan paylaşımlar!

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe kafilesine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin kimlikleri öğrenildi.

Zanlılardan birinin olayla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ise adeta kan dondurdu. Trabzon'un Sürmene ilçesinde 4 Nisan gecesi Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişinin kimlikleri öğrenildi. Konvoyla birlikte giderek Fenerbahçe kafilesi hakkında bilgi veren kişinin 30 yaşındaki Emre A., av tüfeği ile ormanlık alana saklanarak otobüse ateş ettiği ileri sürülen şahsın da 37 yaşındaki Nihat S. olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Emre A.'nın olaydan sonra, olay yerinden ayrılmadığı ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptığı da belirlendi. Zanlı olaydan yaklaşık 15 dakika sonra "Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı Sürmene girişinde, yol trafiğe kapalı" yazdığı görüldü. Olaya tepki gösteren arkadaşları fotoğrafın altına yapılan yorumlarla olayı kınarken, Emre A. ise "Şoföre yazık, gerisine acımıyorum" yazdı.
"HAK ETMEMİŞTİ ŞOFÖR, OLMASI GEREKEN OLMADI"
Emre A. olaydan yaklaşık bir saat sonra da sosyal paylaşım sitesine kendi çektiği videoyu yükledi. Zanlının videoya yaptığı yorumda "Hak etmemişti şoför, olması gereken olmadı, günahı olmayan cezayı çekti..." demesi de dikkat çekti. İki zanlının 1 Mart tarihinde İstanbul'a gittikleri de öğrenildi. Şahısların İstanbul'a neden gittikleri ve burada kim yada kimlerle görüştükleri ise araştırılıyor.
Fenerbahçe'ye saldıran zanlıdan şaşırtan paylaşımlar!

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...