Alplere çakılan uçağın kaptan pilotunun fotoğrafı ilk kez yayınlandı

Alplere çakılan uçağın kaptan pilotunun fotoğrafı ilk kez yayınlandı

DÜNYA Haberleri

Fransa'da Alplere çakılan ve 150 kişiye mezar olan Germanwings uçağının kaptan pilotu Patrick Sondheimer​'in fotoğrafı ilk defa yayınlandı.

Fransa'da düşen Germanwings havayollarına ait uçağı düşüren yardımcı pilot Andreas Lubitz çok konuşuldu. Ancak uçağın kaptan pilotu Patrick Sondheimer'in fotoğrafı ilk kez yayınlandı. İngiliz gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre, Germanwings havauolu şirketinin Almanya Köln'deki merkezinde, faciada hayatını kaybeden mürettebatın portrelerinin yer aldığı sergide, 36 yaşındaki Kaptan Pilot, kokpiti kırmaya çalışarak uçağın düşmesine engel olmak için çabaladığı için kahraman olarak görülüyor. Fotoğraflar arasında uçağı kasten düşürdüğü açıklanan Lubitz'in (28) portresi de vardı. 25 Mart'ta Barselona-Duesseldorf seferini yaparken düşen uçakta 144 yolcu ve 6 kişilik mürettebattan kurtulan olmamıştı. Kazanın meydana geldiği gün bulunan ilk karakutudaki kokpit kayıtlarının incelenmesi sonucunda da, yardımcı pilotun uçağı kasıtlı olarak düşürdüğü tespit edilmişti. (Kaynak: Daily Mail - Yeni Şafak)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...