Haraç isteyen 4 kişi tutuklandı

/ Kaynak: DHA
Haraç isteyen 4 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

BİTLİS'te yasa dışı terör örgütünün adını kullanarak esnaf ve halkı tehdit eden, alıkoyan ve haraç isteyen 4 kişi tutuklandı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerinin, kent merkezinde terör örgütünün adını kullanarak esnaf ve halkı nbsp;tehdit eden, alıkoyan ve haraç isteyenlere yönelik çalışma yaptıkları belirtildi. TEM Şubesi ve diğer birimlerdeki ekiplerce koordineli yürütülen teknik takip sonucu, düzenlenen eş zamanlı operasyonda, C.İ., M.M.C., N.A. ve İ.İ.'nin suçüstü yakalandığı belirtildi. Açıklamada, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından, 'Terör örgütü adını kullanarak nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve tehdit' suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tutuklandığı açıklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...