Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demir hırsızları yakalandı

/ Kaynak: DHA
Demir hırsızları yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İnşaat alanından 15 adet kalıp demiri çaldıkları iddiasıyla yakalanan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da bir inşaat alanından 15 adet kalıp demiri çaldıkları iddiasıyla 22 yaşındaki Ramazan K., 26 yaşındaki Şerif Ç. ve 25 yaşındaki Aytunç G. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay dün Atakum İlçesi Balaç Mahallesi'nde meydana geldi. Şerif Ç.'nin kullandığı kamyonette bulunan Aytunç G. ve Ramazan K., iddiaya göre Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki bir inşaata gitti. Üç şüpheli inşaat alanındaki 15 adet kalıp demiri kamyonete yükledikten sonra devriye gezen polisleri görünce kaçmaya başladı. Polis bir süre sonra üç şüpheliyi gözaltına aldı, demirler sahibine teslim edildi. nbsp;
Şüpheliler hakkında yapılan soruşturma sırasında Ramazan K.'nın iki ayrı mazot hırsızlığı olayından arandığı ortaya çıktı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Aytunç G. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen Şerif Ç. ile birlikte adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakılan Ramazan K., iki ayrı mazot hırsızlığı olayına karışmaktan tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...