CHP'de Kamer Genç bilmecesi!

CHP'de Kamer Genç bilmecesi!

Politika Haberleri

CHP'li vekil Kamer Genç, Haluk Koç'un kendisine "ağır hasta" demesini eleştirerek "Ben başvurdum ama aday gösterilmedim"şeklinde yanıtladı.

CHP Milletvekili Kamer Genç, CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç'un kendisiyle ilgili açıklamalarına sert yanıt verdi. Kamer Genç, Haluk Koç'un yalan söylediğini ifade etti.


"BEN BAŞVURDUM AMA ADAY GÖSTERİLMEDİM"
Açıklanan milletvekili aday listelerinde partisi tarafından dışarıda bırakılan CHP'li Kamer Genç, "Tunceli'de CHP aday adaylığı için başvurdum. Aday gösterilmedim. Bunun için kırgın değilim. Haluk Koç'un 'ağır hasta, başvurmadı' demesi yalan" açıklamasında bulundu.


"HALUK KOÇ'U KINIYORUM, SEVİNMESİN"
Kamer Genç daha sonra da Twitter'da yine Haluk Koç'u hedef alarak "Rahatsızlığım nedeniyle hiçbir parti yöneticisi beni aramadığı halde, Haluk Koç'un basına 'ağır hastadır' demesini de kınıyorum. Sevinmesin" mesajını paylaştı.
CHP'de Kamer Genç bilmecesi!



HALUK KOÇ " CİDDİ VE AĞIR BİR SAĞLIK SORUNU YAŞIYOR" DEMİŞTİ
CHP Sözcüsü Koç, Genç ile ilgili sorulan soru üzerine yaptığı açıklamada, "Sevgili Kamer Genç'e geçmiş olsun diyorum. Ciddi ve ağır bir sağlık sorunu yaşıyor" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...