Sahra Işık kimdir? İşte Survivor All Star'dan elenen o isim?

Sahra Işık kimdir? İşte Survivor All Star'dan elenen o isim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sahra Işık, Survivor All Star'da gönüllüler takımının bu hafta SMS oylaması için ada konseyinde adı en çok yazılan kişi oldu.

Sahra Işık, Survivor All Star'da gönüllüler takımının bu hafta SMS oylaması için ada konseyinde adı en çok yazılan kişi oldu. Survivor All Star 5 Nisan ada konseyinde gönüllüler gergin bir elemeyle Sahra'nın adını yazmıştı. Bu akşam saat 20.00'da TV8 kanalında yayınlanacak Survivor ada konseyinde SMS birincisi açıklanacak.

SMS birincisi Turabi ya da Hilmicem çıktığı taktirde Begüm'ün adını elenmek üzere verebilirler. Begüm de böyle bir sonuç beklediğini söyledi. Begüm en çok Sahra ile birlikte karşı karşıya gelmekten ve elemeye Sahra ile çıkmaktan çekindiğini anlattı. Bunun için tek şansının da Hasan ya da içlerinden birinin birinci olması olduğunu söyledi.
nbsp;
TURABİ ALÇAK OLMAYA GÖNÜLLÜ

Survivor eleme gecesine Turabi kriziyle gidiyor. Acun Ilıcalı tarafından bir hafta boyunca yarışmalardan diskalifiye edilen Turabi kafayı Hasan 'a takmış durumda. Ödül oyununun kaybedilmesinden Hasan 'ı sorumlu tutan Turabi arkasından arkadaşları ile kulis yaptı.

Hasan'ın Turabi'ye yanıtı ise çok ağır oldu. Hasan Turabi için 'Bazı insanlar alçak gönüllüdür. Bazı insanlar da alçak olmaya gönüllüdür. Turabi de alçak olmaya gönüllü' dedi.

Sahra Işık, Survivor All Star'da gönüllüler takımının bu hafta SMS oylaması için ada konseyinde adı en çok yazılan kişi oldu. Survivor 2014'ün en çok konuşulan yarışmacılarından olan Survivor Sahra, bu nbsp; sezon gönüllüler takımında yer alıyordu. Survivor Sahra, SMS oylamasında ne yapacak? Survivor bu hafta elenecek mi? Peki Sahra Işık kimdir?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya'da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. istanbul doğumlu olan Sahra ışık 1.80 boyunda ve 58 kilodur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...