Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google'ın ihmali milyonlarca kullanıcıyı etkiledi

Google'ın ihmali milyonlarca kullanıcıyı etkiledi

TEKNOLOJİ Haberleri

Google'ın elektronik posta servisi Gmail'deki bir software güncellemesini unutmasının ardından, pek çok kullanıcı hesaplarına giremedi.

Milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Gmail'de 4 Nisan tarihinden beri yaşanan sorunların ardından Google'dan açıklama geldi. Sorunun farkında olduklarını belirten ve kullanıcılarından özür dileyen Google'ın güvenlik sertifikasını yenilemeyi ihmal ettiği ve söz konusu sorunun bu ihmalden kaynaklandığı ortaya çıktı. nbsp;

Milyonlarca kullanıcıyı etkileyen sorunu kısa sürede çözen Google, Şubat ayında da benzer bir sorun ile karşılaşmış, sistemde yaşanan sorun nedeniyle kullanıcıların attıkları elektronik postalar yanlış kişilere gönderilmişti.

ABD merkezli teknoloji devinin 'Authority G2' isimli güvenlik sistemi, güvenlik sertifikalarını ve diğer güvenli yazılım sistemlerini kontrol ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...