Aybüke mi, Buket mi, İşte ÜTOPYA'dan Elenen o İsim! ÜTOPYA'dan kim elendi?

Aybüke mi, Buket mi, İşte ÜTOPYA'dan Elenen o İsim! ÜTOPYA'dan kim elendi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

ÜTOPYA'da kim elendi? ÜTOPYA'dan kim elendi? Aybüke mi, Buket mi, İşte ÜTOPYA'dan Elenen o İsim! İşte ÜTOPYA son dakika gelişmeleri.

ÜTOPYA'da kim elendi? ÜTOPYA'dan kim elendi? Aybüke mi, Buket mi, İşte ÜTOPYA'dan Elenen o İsim! İşte ÜTOPYA son dakika gelişmeleri. ÜTOPYA'da kim elendi? Bu akşam ÜTOPYA eleme gününde kim elenecek? İşte ÜTOPYA son dakika gelişmeleri. nbsp; Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'da gün değişimi. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği program sezon başında Tv8'de yayın hayatına başlamıştı. Hafta içi her gün ekrana gelen programın yayın günü azaldı. Program artık haftada 3 gün ekrana gelecek. Ütopya yeni bölümleriyle her pazar, pazartesi ve salı günleri Survivor All Star'dan hemen sonra Tv8'de. Ütopyalıların kendi aralarında yaptiği oylamada eleme potasına çıkan Aybüke, Buket, Harun ve Murat arasından halktan en az oyu alan bir yarışmacı Ütopya'ya ve hayallerine veda edecek.

ÜTOPYA BU HAFTA ELEN İSİM AYBÜKE OLDU!

Ütopya'da eleme potasına giren isimler belli oldu.Ütopya'da haftanın elenme adayları belli oldu.Ütopya sakinlerinin kendi aralarında yaptığı oylamada 4 isim eleme potasına girdi.Eleme potasına giren isimler Harun, Buket, Aybüke ve Murat oldu.

Bu 4 isimden SMS oylamasında en az oyu alan isim Ütopya'ya ve hayallerine veda edecek. Ütopya'ya veda edecek ismi bu gece Survivor'dan hemen sonra TV8 ekranlarında yayınlanacak Ütopya'nın yeni bölümünde izleyebilirsiniz.
Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'da dün akşam oylama heyecanı yaşandı. Ütopyalılar aralarından dört ismi elenme adayı olarak gösterdi. Oldukça ateşli geçen oylamanın ardından Aybüke, Buket, Harun ve Murat eleme adayı olarak gösterildi. Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'da dün akşam oylama heyecanı yaşandı. Ütopyalılar aralarından dört ismi elenme adayı olarak gösterdi.

Oldukça ateşli geçen oylamanın ardından Aybüke, Buket, Harun ve Murat eleme adayı olarak gösterildi.Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programında kim elendi? Ütopya Murat , Aybüke Harun ve Altar arasında geçen oylamaya göre kim elendi? İşte Ütopya SMS sonuçları ve elenen kişi kim oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programında kim elendi? Ütopya Murat , Aybüke Harun ve Altar arasında geçen oylamaya göre kim elendi? İşte Ütopya SMS sonuçları ve elenen kişi kim oldu. Semih ve Harun kavgasıdna kim galip geldi ve elemeyi başardı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'da dün akşam oylama heyecanı yaşandı. nbsp; Ütopyalılar aralarından dört ismi elenme adayı olarak gösterdi. Oldukça ateşli geçen oylamanın ardından Aybüke, Buket, Harun ve Murat eleme adayı olarak gösterildi.

Ütopyalıların kendi aralarında yaptiği oylamada eleme potasına çıkan Aybüke, Buket, Harun ve Murat arasından halktan en az oyu alan bir yarışmacı Ütopya'ya ve hayallerine veda edecek.

Ekranların sevilen yarışma programlarından Ütopya'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak.

Daha önce hiç tanımadığınız 15 yarışmacı hayallerindeki yaşamı kurmak için buluştular. Tüm hayatlarını geride bırakan bu 15 kişi her şeye sıfırdan başlayacak ve kendi Ütopyasını oluşturuyor.

Semih, Türkan, Melek, İnci, Tezcan, Tuncay, Arda, Serkan, Altar, Gamze, Tuğçe, Özlem, Çağdaş, Kurretülayn, Murat. Her birinin farklı bir hayali var, ama Ütopya'da kazançları da, harcamaları da, hayatları da ortak.

Aylarca sürecek Ütopya serüveninde, her ay bir yarışmacı elenirken, yeni Ütopya sakinleri bu dünyaya katılmış olacak.

Ütopya'da Demet Akalın sürprizi!

Ütopya Demet Akalın ve Eşi Okan Kurt'u ağırladı!

Hafta içi her gün TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Ütopya' ya sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

Kendi Ütopyalarını gerçekleştirmek için büyük mücadele veren yarışmacılar Demet Akalın ve Okan Kurt'un ziyareti ile büyük sevinç yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...