Fenerbahçe oyuncuları toparlayabilmek için seferberlik ilan etti

Fenerbahçe oyuncuları toparlayabilmek için seferberlik ilan etti

SPOR Haberleri

Kulübün anlaştığı uzman bir psikolog hafta boyunca oyuncularla birebir destek seansları yapacak, olayları atlatmalarına yardımcı olacak

Fenerbahçe'nin Rize dönüşü uğradığı insanlık dışı saldırı futbolcuların psikolojilerini alt üst ederken, sarı-lacivertli yönetim oyuncuları toparlayabilmek adına kolları sıvadı. Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticiler, teknik direktör İsmail Kartal ve takım kaptanları Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel birer terapist gibi çalışmalara yürütüyor. Başta olaydan en çok etkilenen lejyonerler olmak üzere oyuncularla birebir görüşmeler yapan Başkan Yıldırım takımda sükûnetin korunması adına çaba harcıyor. Oyuncularına sonuna kadar bu olayın takipçisi olduklarını ve saldırganların en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Yıldırım, "Evet çok zor anlar yaşadınız. Huzursuzluğunuzu anlıyorum. Ancak şükürler olsun ki, hepiniz sağ salim eve döndünüz. Artık bu olayı geride bırakmamız lazım. Kafanızı boşaltın" ifadelerini kullandı.
Profesyonel yardım alıyorlar
Bir daha böyle bir şeyin yaşanmasına izin vermeyeceklerinin altını çizen Aziz Yıldırım, "Biz yönetim olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Güvenlik güçlerimiz de bize bu konuda tam destek verecek. Her şeyden önce şunu bilmenizi istiyorum ki, bizim için sizlerin sağlığı her şeyden önemli. Ne şampiyonluk ne da başka bir başarı sizin hayatınızdan değerli olamaz" diye konuştu. Futbolcuların yavaş yavaş da olsa olayın şokunu atlattığı belirtilirken bazı futbolcuların bireysel olarak profesyonel destek aldığı öğrenildi. Bu konuda bir diğer hamle de yönetimden geldi. Kulübün uzman bir psikologla anlaştığı ve hafta boyunca oyunculara birebir destek seansları yapılacağı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının da takıma moral ve destek vermek için sık sık Samandıra'ya gideceği belirtildi. Yönetimin tüm takımın aileleriyle katılacağı bir yemek organizasyonu hazırlığı içinde olduğu da gelen haberler arasında. nbsp;
M.EMİN ULUÇ


WEBO OLAYIN ŞOKUNU HÂLÂ YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ

İlk defa kendimi ölüme bu kadar yakın hissetim
Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Pierre Webo, Rize dönüşü yaşadıkları saldırının şoku hâlâ yaşadıklarını, yavaş yavaş normale dönmeye başladıklarını söylerken, "Son derece korkutucu bir andı" yorumunu yaptı. Kelimenin tam manasıyla ölümün eşiğinden döndüklerini dile getiren Webo, "Her şey bir anda olup bitti. Önce silah seslerini duyduk. Büyük bir gürültü oldu. Ardından korku ve panik yaşadık. Açık konuşmak gerekirse Karadeniz'in dibini boylayabilirdik. Şoförün olağanüstü gayretleri hayatımızı kurtardı. Daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmemişti. İlk kez ölüme bu kadar yaklaştığımı hissettim. Umarım bir daha böyle bir şey olmaz" diye konuştu.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...