Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti aday adayı otelde ölü bulundu

AK Parti aday adayı otelde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı olan Celal Ayrancı (48), kaldığı otelde ölü bulundu.

Emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre Ayrancı, ağabeyi ile birlikte Ankara'ya gelerek Rixos Otel'ine yerleşti. Milletvekili aday listelerinin açıklandığında odasına geçen Ayrancı'nın uzun süre geri gelmemesi üzerine odaya çıkan otel görevlileri korkunç manzara ile karşılaştı.


Görevliler durumu polise bildirdi. Olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri Ayrancı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ayrancı'nın cenazesi otopsisi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.


KALKINMA BAKANI OTELE GELDİ
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, otele gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, gerekli açıklamanın yapılacak incelemelerin ardından yapılacağını blirterek, "Henüz sıcak bir olay. Gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Hepimizi hakikaten şok eden bir hadise. Kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...