Fenerbahçe saldırısı Galatasaray'ı vurdu

Fenerbahçe saldırısı Galatasaray'ı vurdu

SPOR Haberleri

Saldırının ardından ilk işlem gününde Fenerbahçe hisseleri güne düşüşle başladı. Ancak en fazla değer yitiren rakibi Galatasaray'ın hisseleri oldu.

Bu kez tüm lig maçlarının ertelendiği haberi ile tansiyon artınca Fenerbahçe hisseleri yüzde 1.77 düştü. Ancak en fazla değer yitiren rakibi Galatasaray'ın hisseleri oldu. Galatasaray hisseleri dün yüzde 3.22 geriledi. Beşiktaş hissesi yüzde 1.72'lik kan kaybına uğrarken Trabzonspor hisseleri ise ilginç bir şekilde günü yataya yakın yüzde 0.72 kayıpla kapattı. Halka açık 4 büyük kulübün toplam piyasa değerleri dün itibarıyla 2 milyar lirayı geçiyor. Piyasa değeri en yüksek kulüp 901 milyon lira ile Fenerbahçe. İkinci ise Galatasaray değil Beşiktaş. Gelirleri, Galatasaray'dan çok düşük olmasına rağmen Beşiktaş'ın piyasa değerinin daha yüksek olması GS'nin borçlarının fazla yüksek olmasından kaynaklanıyor.
nbsp;
(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...