Hasan'dan Turabi'ye ağza alınmayacak sözler!

Hasan'dan Turabi'ye ağza alınmayacak sözler!

MAGAZİN Haberleri

Dün akşam eleme gecesi yaşanan Survivor All Star'da bir ilk gerçekleşti. Yarışmacı Turabi sinirlerine hakim olamak için Ilıcalı'dan izin istedi...

Survivor All Star eleme gecesinde haftanın birincisi seçilen Hasan, Turabi hakkında çok sert sözler kullandı. Bu sözlere oldukça sinirlenen Turabi konseyi terk etmek için Acun Ilıcalı'dan izin istedi. Turabi'nin tavırlarına sinirlenen Ilıcalı 'Öfkesini kontrol edemeyen burada kalamaz' diye uyarıda bulundu.

İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN

Survivor'dan kim elendi?

TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından adaya veda eden isim Taner oldu. Böylece Taner, Duygu, Ahmet Dursun, Fulya, Seda ve Almeda'dan sonra Survivor All Star'a veda eden 6. isim oldu.

Gönüllüler takımında ada konseyinde takım içerisinde yapılan oylamada Sahra adadan gitmesi için takım arkadaşlarından en çok oyu alınca halk oylamasına çıkmak zorunda kalmıştı. SMS sonuçları sonrası en çok oyu alarak haftanın birincisi olan isim Hasan ise adadan gitmesi için Taner'in ismini söyledi. Daha önce yapılan halk oylamasında Sahra ve Taner arasında daha az oyu alan isim Taner olunca adaya veda eden altıncı isim oldu.

Elenen ismin belli olmasının ardından Taner'in adada en iyi anlaştığı isimlerden olan Turabi ve Hilmicem gözyaşlarına hakim olamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...