Aziz Yıldırım:'Ya o şoför..'

Aziz Yıldırım:'Ya o şoför..'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçmiş olsun ziyaretine gelen kulüp başkanlarına dert yandı.

Riva'daki toplantının ardından Türk futbol ailesinin yöneticilerinin bir kısmı, yaşanan olayla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'ne gitmiş, Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindekilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu. nbsp;


Sarı-Lacivertliler'in düzenlediği basın toplantısını en önden izleyen ancak suskunluğunu koruyan Yıldırım'ın, yaşananlardan dolayı moralinin bozuk olduğu ve en çok da yüzünden yaralanan otobüsün şoförü Ufuk Kıran'ın başına gelenlere üzüldüğü bildirildi. Başkan Yıldırım'ın bu sırada çevresindekilere, "Ya o şoför ölseydi. Biz onun cenazesine nasıl giderdik, karısının ve ailesinin yüzüne nasıl bakardık, ne söylerdik! Bu durum çok kötü bir şey. Bu kardeşimiz, Fenerbahçeli oyuncuları ve teknik heyeti taşıyan otobüsü kullandığı için burada kurban edilmek istendi. Allah'tan durumu şu an iyi" dediği öğrenildi. Bu arada olay sonrasında KTÜ Farabi Hastanesi'nin yoğun bakımında tutulan Kıran'ın, dün normal odaya alınması da, herkesin yüzünü güldürdü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...