Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversiteli sporcuları taşıyan uçak düştü

/ Kaynak: AA
Üniversiteli sporcuları taşıyan uçak düştü

DÜNYA Haberleri  / AA

Bloomington kenti yakınlarında, NCAA basketbol turnuvasından dönen bazı sporcu ve teknik adamları taşıyan özel uçak düştü.

ABD'nin Illinois eyaletinde, Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) basketbol turnuvasından dönen bazı antrenör ve sporcuları taşıyan özel uçak düştü. Kazada, uçakta bulanan 7 kişi hayatını kaybetti. ABD Federal Havacılık İdaresi, Cessna 414 tipi özel uçağın Illinois eyaletine bağlı Indianapolis'ten havalandıktan kısa süre sonra Bloomington kenti yakınlarında düştüğünü, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. Bloomington polisi de uçağın enkazına ulaştıklarını ancak kazadan kurtulan kimsenin olmadığını duyurdu. Uçaktaki 7 kişi arasında, llinois State Üniversitesi basketbol koçu Torrey Ward, bazı antrenör ve oyuncuların bulunduğu öğrenildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...