Ralli heyecanı İzmir'de yaşanacak

/ Kaynak: AA
Ralli heyecanı İzmir'de yaşanacak

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı "Ege Rallisi" 11-12 Nisan'da koşulacak

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Tükiye Ralli S¸ampiyonası'nın birinci ayagˆı "Ege Rallisi" 11-12 Nisan'da Ege Otomobil Sporları Kulu¨bu¨ tarafından I·zmir'de gerc¸ekles¸tirilecek.
I·lk kez 1990'da mahalli olarak du¨zenlenen ve 1991'den itibaren Türkiye S¸ampiyonası'na puan kazandıran Ege Rallisi'nin 25. startı 11 Nisan Cumartesi gu¨nu¨ saat 13.30'da Forum Bornova'dan verilecek.
Startın ardından Beyler ve Gödence özel etaplarında yarışacak ekipler, akşam da İzmir Park Yarış Pisti'nde özel seyirci etabında mücadele edecek.
Organizasyon pazar günü Beyler, Gödence ve Efemçukuru'ndaki özel etapların ardından ödül töreniyle tamamlanacak. Yaklaşık 60 aracın katılmasının beklendiği Ege Rallisi'nde ekipler 125 kilometresi özel olmak üzere 545 kilometre asfalt parkurda yarışacak.
Ege Rallisi'nin basın toplantısı 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası'nı ilk 3 sırada bitiren Murat Bostancı, Yağız Avcı ve Orhan Avcıoğlu ile TOSFED Başkanı Metin Çeker'in katılımıyla yarın düzenlenecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...