Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş tavrını koydu

Şenol Güneş tavrını koydu

SPOR Haberleri

Şenol Güneş yönetimle yaptığı son görüşmede net tavrını ortaya koydu

Kupa ve lig ertelenince Bursaspor'da gözler takımda sözleşmesi sezonunda sona erecek isimlere çevrildi. Yeşil-Beyazlılar'da başta teknik direktör Şenol Güneş olmak üzere Fernandao, Josue, Belluschi ve Civelli'nin sözleşmeleri sona eriyor. Yönetim de işe önce hocayı ikna etmekle başlamak istedi, ancak bu plan daha ilk aşamada ters tepti. Hemen hemen yaptığı her açıklamada Şenol Güneş'le uzun yıllar çalışmak istediğini dile getiren başkan Recep Bölükbaşı'nın, tecrübeli teknik adam yeni sözleşme önerdiği ancak beklemediği bir yanıt aldığı öğrenildi.


"1 YILLIK İSTERİM"
Güneş'in, kendisine, "Hocam Bursa'nın Alex Ferguson'u ol" diyen Recep Bölükbaşı'ya, "Başkan biz kolay anlaşırız. Ama öncelikle senin bu takımda sözleşmesi biten yabancılarla anlaşman gerek. Gelecek için uzun vadeli düşünemiyorum. Benim kafamda bir yıllık sözleşme var. Ancak o da Fernandao, Belluschi, Civelli ve Josue gibi oyuncular kalır, takımın iskeleti bozulmazsa olur" şeklinde bir cevap verdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...