Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murat Yıldırım: Uzerli ile oynayacağımız dizinin senaryosu yazılıyor

/ Kaynak: DHA
Murat Yıldırım: Uzerli ile oynayacağımız dizinin senaryosu yazılıyor

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Oyuncu Murat Yıldırım, Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen başrolünü Meryem Uzerli ile paylaşacağı dizi için konuşmanın erken olduğunu söyledi.

Arap dünyasında büyük hayran kitlesi bulunan Murat Yıldırım, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının sorularını yanıtladı. Yıldırım, kısa süre önce vizyona giren 'Kocan Kadar Konuş' isimli filmde rol arkadaşı Ezgi Mola ile gülmekten oynamada zorlandıkları sahneler olduğunu anlattı. Yıldırım, "Yönetmenimiz sahnelerin sonunu kesmezdi genelde. Ezgi de o zamanlarda coşuyordu. Film, 'Neşeli Günler' tadında ancak Avrupai tavrı da var. Herkesin bir şey bulacağı film olmuş bence" dedi. nbsp;Murat Yıldırım, bir soru üzerine önümüzdeki Eylül ayında gösterime girmesi beklenen Meryem Uzerli'nin rol arkadaşı olacağı dizi ile ilgili konuşmanın erken olduğunu anlatırken, "Dizinin senaryosu şu an; henüz yazılıyor. Yazım aşamasında. Bu aşamada konuyla ilgili konuşmuyoruz. Komedi olmayacak. Dram olacak. Bu konuda konuşmak için çok erken" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...