Sivilcesini makyajla kapatmak isterken kötürüm oldu

Sivilcesini makyajla kapatmak isterken kötürüm oldu

YAŞAM Haberleri

Jo Gilchrist adlı genç anne, arkadaşının makyaj fırçasından kaptığı enfeksiyon yüzünden felç oldu.

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşanan inanılmaz olayda Jo Gilchrist, 14 Şubat günü arkadaşına ait makyaj fırçasını kullandı ve sivilcesini kapatmaya çalıştı. Ancak Gilchrist, arkadaşının yüzünde bir bakterinin bulunduğunu bilmiyordu ve kısa bir süre sonra acıyla kıvranmaya başladı. 27 yaşındaki genç anne, apar topar Brisbane Hastanesi'ne gitti ve olayın ciddiyetini orada öğrendi: Makyaj fırçasından kaptığı 'Stafilokok' adlı bakteri omuriliğine ilerlemişti. nbsp;Daily Mail Avustralya'ya konuşan Gilchrist, "Bu olay yaşanana kadar, başıma böyle bir şey gelebileceğini bilmiyordum. Daha önce de arkadaşımın fırçasını kullanmıştım ve onlar da benim malzemelerimi kullanırdı. Fırçasını kullandığım en iyi arkadaşım, kendisini çok kötü hissediyor. Kendini sorumlu görüyor, fakat onun hiçbir suçu yok. Bağışıklık sistemim zayıftı ve bu da bakterinin işini kolaylaştırdı.
Sivilcesini makyajla kapatmak isterken kötürüm oldu
Doğum yaparken çektiğim acıdan daha fazla acı çektim ve ölüyorum sandım." nbsp;Genç annenin bakterileri vücudundan atması 3 ay sürecek ve tedavi sonrasında eski hayatına tam olarak dönemeyecek. Bakteri vücudundan atıldıktan sonra günde 1-2 saat yürüyebilecek, market alışverişi yapabilecek ve ev işleri yapabilecek hale gelecek. nbsp;Yaşadığı her şeye rağmen genç anne, umudunu yitirmemiş. "Omurgama sıçradığı için şanslıyım" diyor Gilchrist ve ekliyor; "Beynime sıçrasaydı şu anda ölmüş olacaktım. Eklemlerime sıçrasaydı, hayatıma engelli olarak devam edecektim. İkinci kez doğmuşum gibi hissediyorum. Her şeyin bir nedeni oluyor. Hayatımın geri kalanında mücadeleme devam edeceğim." nbsp;
Sivilcesini makyajla kapatmak isterken kötürüm oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...