Fenerbahçe zanlıları profösyonel avcı çıktı!

Fenerbahçe zanlıları profösyonel avcı çıktı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe takım otobüsüne ateş edip şoförü yaralayan zanlı ve kuzeni profösyonel avcı çıktı.İşte o kuzenlerin sabıkaları haberimizde.

F.Bahçe kafilesini taşıyan otobüse, cumartesi gecesi Sürmene'de düzenlenen karanlık saldırı polis tarafından aydınlatılıyor. Saldırının faili oldukları belirtilen Emre A.(27) ve Nihat S. (38) dün sabah polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılardan Emre A.'nın, F.Bahçekafilesini Rize'den itibaren takip ettiği ve olay yerinde pusuya yatan Nihat S.'ye telefonla haber verdiği belirlendi. nbsp;


HEMEN KAMERAYA KAYDETMİŞ nbsp;
Kafileyi takipte olan Emre A.'nın saldırı sonrası sıcağı sıcağına otobüs ve futbolcuların görüntülerini çekip,Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı. Emniyet güçleri, saldırıyla ilgili olarak iki kişiyi daha arıyor. Polis olayı organize ettikleri ileri sürülen bu iki kişinin yakalanması için yoğun çaba harcıyor. Elebaşıların yakalanmalarının an meselesi olduğu kaydedildi. nbsp;


ANINDA FACE'DE PAYLAŞMIŞ
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsü arkadan takip ettiği ve konvoyun hareketi ile ilgili olarak teyzesinin oğlu Nihat S.'ye telefonla bilgi verdiği iddia edilen Emre A.'nın Facebook hesabında, olayın meydana geldiği saatte ve yerde paylaşımlar yaptığı belirlendi. '


'GÖZÜMÜ BİLE KIRPMAM' nbsp;
Emre A., arkadaşlarıyla Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrası cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntü ve fotoğrafları paylaşırken, "Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı. Sürmene girişinde yol trafiğe kapalı" başlığını kullandı. Bu paylaşımlara gelen yorumlara Emre A.'nın yanıt olarak "Cana zarar gelmesin de, başka onlara ne yapılırsa gözümü kırpmam. Şoföre acıdım" yazması dikkati çekti. Fotoğrafa yazılan yorumlarda ise birçok kişinin Emre A.'ya bu fotoğrafları paylaştığı için tepki gösterdiği ancak destek verenlerin de bir hayli fazla olduğu görülüyor.


PROFESYONEL AVCI
Polis ekipleri, zanlılara ulaşmak için olayda kullanılan av tüfeğinden yola çıkarak, avcı olabileceklerini değerlendirdi ve Youtube'da yer alan Sürmene'deki domuz avı görüntülerini detaylı şekilde inceledi. Polis bu görüntülerde zanlılardan Nihat S.'nin olayda kullanılan silahla av yaptığını tespit etti. Nihat S.'nin profesyonel bir avcı olduğu ortaya çıktı.


VALi: DELİLLER BU iKi KiŞiYİ GÖSTERiYOR
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yaptığı açıklamada, eldeki delil ve bulguların, yakalanan 2 kişiyi doğruladığını açıkladı. Vali Öz, "Bulgular bu 2 kişiden birinin kendi aracıyla Rize'den konvoyla beraber geldiğini gösteriyor. Bir kişi de silahlı saldırıyı gerçekleştirdi. Deliller, bulgular, olay yerindeki araç, plaka ve diğer ilk emareler bu iki kişiyi doğruluyor" diye konuştu.


UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIKTAN SABIKALARI VAR
Sürmene-Trabzon arasında dolmuş şoförlüğü yapan Nihat S.'nin uyuşturucudan; bir otobüs firmasında muavinlik yapan Emre A.'nın ise sigara kaçakçılığından sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Nihat S.'nin evindeki aramada bir kavanoz esrar, hint keneviri tohumu, bir tüfek ve bulundurma ruhsatlı tabanca ele geçirildi.


Kaynak: nbsp;Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...