Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın Roberto Carlos'a fark attı

Sergen Yalçın Roberto Carlos'a fark attı

SPOR Haberleri

Sivasspor'un teknik patorunu Sergen Yalçın, ilk 14 haftada 10 puan toplayabilen Roberto Carlos'un dönemini puan olarak ikiye katladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı ekiple ligde verdiği 12 sınavda 20 puan toplayarak, ilk 14 haftada 10 puan toplayabilen Roberto Carlos yönetimindeki takımı puan olarak ikiye katladı.
Ligin 14. haftasındaki İstanbul Başakşehir mağlubiyetinin ardından teknik direktör Roberto Carlos ile yollarını ayıran ve Sergen Yalçın ile anlaşan Yiğidolar, yeni teknik direktörü yönetiminde ligdeki çıkışını sürdürüyor.
Ligde son olarak küme düşme hattındaki rakiplerinden Eskişehirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, puanını 30'a çıkardı ve rahat bir nefes aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen Sivas ekibi, yeni teknik direktörleri yönetiminde ligde çıktığı 12 maçta sahadan 6 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı.
Yalçın yönetiminde çıktığı 12 maçta Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'a mağlup olan Sivasspor, Karabükspor, Gaziantespor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'u mağlup etti, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile berabere kaldı.
Bu periyotta 20 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, üst sıralara tırmanarak hem düşme hattından uzaklaştı hem de gelecek haftalar için taraftarını umutlandırdı.
Yalçın'lı Yiğidolar, iki maç daha az oynamasına rağmen Carlos yönetiminde 14 haftada hanesine 10 puan yazdırabilen takımı puan olarak ikiye katladı.
- Deplasmanda başarılı
Yalçın yönetiminde 12 maçın 7'sini deplasmanda oynayan Sivasspor, bu karşılaşmalarda da başarılı bir grafik çizdi. Dış sahada Gaziantepspor ve Eskişehirspor'u 3-1, Torku Konyaspor'u 1-0'la geçen, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar 11 puan topladı. Dış sahada topladığı 11 puanla başarılı bir grafik çizen Yiğidolar, Yalçın yönetiminde deplasmanda verdiği sınavlarda kalesinde gördüğü 7 gole karşılık 9 kez fileleri havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...