15 yaşındaki kızın sır ölümünde kan donduran detay!

/ Kaynak: DHA
15 yaşındaki kızın sır ölümünde kan donduran detay!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bir alışveriş merkezinin teras katından beton zemine düşerek ölen genç kızın sır ölümünden sonra flaş gelişme. Olayla ilgili 2 genç 20 yıl hapis aldı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi Ahmet Dural Meydanı'nda bulunan bir alışveriş merkezinde 1 Temmuz 2013 tarihinde meydana gelen olayda, Kübra Oral 5'inci katta bulunan kafeteryanın teras katından beton zemine düşerek ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şevket Yılmaz eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kübra Oral'ın ölümünün ardından yapılan otopside genç kızın kanında uyuşturucuya rastlandı.Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada Kübra Oral'ın düşmeden önce bir kişiden 'Bonzai' adlı uyuşturucu aldığı ve bu kişinin cinsel istismarına uğradığı iddiaları üzerine, genç kıza uyuşturucu verdiği öne sürülen nbsp;Ali S. ile Ozan Ç. gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye çıkartılan iki arkadaş, nöbetci mahkemece tutuklandı. Zanlılardan Ozan Ç. daha sonra tahliye edildi.
Haklarında, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde nbsp;'Uyuşturucu kullandırtmak' ve 'Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar' suçlarından dava açılan tutuklu sanık Ali S. tutuksuz yargılanan Ozan Ç.'nin karar aşamasına gelen yargılanamalarına devam edildi. Mahkeme heyeti suçunu sabit gördüğü Ali S.'yi, 'uyuşturucu temin etmek'ten 6 yıl 3 ay, 'Hürriyetlerinden yoksun bırakmak' suçundan ise 5 yıl 2 ay 15 gün olmak üzere toplam 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hükmü yüzüne okunan Ali S.'yi davanın temyiz aşamasını dikkate alan mahkeme tahliye etti. Aynı suçtan tutuksuz yargılanan ve halen askerde olduğu için mahkemede avukatı hazır bulunan Ozan Ç.'ye ise aynı suçlardan toplam 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi. Dosyaları Yargıtay'a gönderilen sanıkların suçları onanırsa tekrar cezaevine girecekler.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...