Motosikletiyle kanala uçtu

/ Kaynak: DHA
Motosikletiyle kanala uçtu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karaman'da 19 yaşındaki Ahmet Saysal motosikletiyle giderken, etrafında güvenlik önlemi alınan içme suyu hattı için açılan 6 metrelik çukura düştü.

Çevredekiler tarafından düştüğü çukurdan çıkartılan Saysal, hastaneye kaldırıldı. Olay, dün saat 23.20'de Bahçelievler Mahallesi 2'nci Organize Sanayi yolunda meydana geldi. Ahmet Saysal, 70 FS 418 plakalı motosikletiyle kent merkezine seyir halinde iken, etrafında güvenlik önlemi alınan, içme suyu hattı için açılan yaklaşık 6 metrelik çukuru fark etmeyip düştü. Çevredekiler ve yoldan geçen sürücülerin yardımıyla, bir kreşten alınan merdivenle çukurdan çıkartılan yaralı Saysal, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları, çukurun etrafında güvenlik önlemi alındığı ancak ışıklı uyarıcı olmadığı için gece karanlıkta fark edilmediğini ve nbsp;motosiklet sürücüsünün de geç fark ettiğini öne sürdü. Tedavi altına alınan Saysal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...