Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakarya'da iş kazası, 1 ölü var

/ Kaynak: İHA
Sakarya'da iş kazası, 1 ölü var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'da, ofset ürünleri üretimi yapan bir ambalaj fabrikasında meydana gelen iş kazasında bir işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, Söğütlü ilçesinde faaliyet gösteren 3'üncü Organize Sanayi Bölgesinde ofset ürünleri üretimi yapan bir ambalaj fabrikasında Engin D. isimli işçi, bilinmeyen bir iş kazası sonrasında ağır yaralandı. Durumu gören mesai arkadaşları 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs, daha sonra Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...