Hakkari'de askerlik yaptı, birinci sıradan aday oldu!

/ Kaynak: İHA
Hakkari'de askerlik yaptı, birinci sıradan aday oldu!

Politika Haberleri  / İHA

Bahçeli'nin yakınında yer alan isimlerden birisi olan fotoğrafçısı Mehmet Ayhan Günaydın, Hakkari'den MHP birinci sıra milletvekili adayı oldu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin en yakınında yer alan isimlerden birisi olan fotoğrafçısı Günaydın, HDP'nin kalesi olarak gösterilen Hakkari'den MHP birinci sıra milletvekili adayı oldu. Hakkari'den MHP'nin gösterdiği 3 adaydan birisi MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çok yakınındaki bir isim. Adı Mehmet Ayhan Günaydın. 48 yaşında ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafçısı. Dil tarih Coğrafya Fakültesi'nde, 1988'de Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olan Günaydın'ın askerliğini Hakkari'de yaptığı için MHP'den aday gösterildiği belirtiliyor. Bu hafta içi Hakkari'ye geçerek seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...