İbrahimovic'in hayranları 'Zlaaatan.com' diye arama motoru yaptılar

İbrahimovic'in hayranları 'Zlaaatan.com' diye arama motoru yaptılar

SPOR Haberleri

Bir grup Zlatan hayranı, İsveçli golcünün isminden oluşan "Zlaaatan.com" adlı bir arama motoru oluşturdu.

Dünya futbolunun en fenomen isimlerinden olan ve saha içinin yanı sıra saha dışında yaptıklarıyla da sürekli gündemde kalan Zlatan Ibrahimovic'e hayranları tarafından büyük bir sürpriz yapıldı.Bir grup Zlatan hayranı, İsveçli golcünün isminden oluşan "Zlaaatan.com" adlı bir arama motoru oluşturdu. Dünyaca ünlü arama motoru Google'a bağlı olan bu sitede aratılan her şeyin karşılığı Ibrahimovic'e bağlı olarak karşınıza çıkmakta.


Siteyi oluşturan Andreas Killander isimli Ibrahimovic hayranı, oluşturduğu arama motorunun Google'a bağlı olduğunu ancak tüm aramaların sonucunun Ibrahimovic bağlantılı olduğunu söylerken, "Zlatan büyük bir idol. Bu site onun bilgisi dahilinde yapılmadı ancak kendisinin de mutlaka hoşuna gidecektir. Mesela siteye 'Ferrari' yazarsanız, 'Ferrari Zlatan' hakkında bilgi bulabilirsiniz." diyerek sitenin kullanımı hakkında bilgi verdi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...