Manchester City'den üç transfere 145 milyon avro!

Manchester City'den üç transfere 145 milyon avro!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Manchester City, yeni sezonda kadroda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Manchester City, yeni sezonda kadroda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.İngiliz ekibinin listesinin ilk iki sırasında Milli Takımı'nda değişmez isimleri olan Jack Wilshere ve Jordan Henderson var.


City'nin Jordan Henderson ile ilgilenmesinin en önemli sebebi, form grafiğini bu sezon daha da arttırmasının yanında sözleşmesinin bitimine yalnızca 1 sezon kalması. City yönetiminin, piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen Henderson'un transferini bu seviyelerde bir rakama bitirmeyi düşündüğü belirtildi.Son yıllarda Arsenal'den Samir Nasri, Bacary Sagna, Emmanuel Adebayor, Kolo Toure ve Gael Clichy gibi isimlerin transferine toplamda yaklaşık 110 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Manchster City'nin uzun zamandır ilgilendiği Jack Wishere için de 40 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.İngiliz basını ayrıca Manchester City'nin bu sezonki başarısızlığın ardından gelecek sezon büyük çaplı değişimlere gideceğini kaydederken transferin bu iki oyuncuyla sınırlı kalmayacağını da belirtti.Arap sermayeli City'nin transfer listesinde Juventus forması giyen genç Fransız Paul Pogba'nın da bulunduğu iddia edilirken bu transfer için de 80 milyon euroluk bir bütçe ayrıldığı kaydedildi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...