Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK'dan açıklama, '200 kişi yakalandı'

TSK'dan açıklama, '200 kişi yakalandı'

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Türk kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsü sırasında toplam 200 kişinin yakalandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri, 5 Nisan'da, Suriye sınırında 129 Suriyeli, 4 Türkistan ve bir Türk vatandaşını, Irak sınırında 17 Suriyeli ve iki Türk vatandaşını, Yunanistan sınırında 15 Suriyeli ve iki Filistin vatandaşını, Bulgaristan sınırında ise 28 Afganistan ve iki Pakistan vatandaşını yakaladı.

Suriye sınırında yakalanan kişilerle 3 bin 333 karton sigara, 129 kilogram muhtelif gıda maddesi, bir motosiklet, iki cep telefonu, 222 kaleşnikof mühimmatı, 335 kutu muhtelif ilaç, 21 bin 150 Suriye lirası, 45 kilogram uyuşturucu, beş büyükbaş ve küçükbaş hayvan, Irak sınırında da 4 bin 700 karton sigara ele geçirildi.

Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı unsurları tarafından Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan toplam 97 kişi yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...