İntihar eden aday adayı defnedildi

İntihar eden aday adayı defnedildi

GÜNDEM Haberleri

AK Parti listeleri açıklandıktan sonra intihar eden AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı iş adamı Celal Ayrancı, memleketi Bingöl'de toprağa verildi.

Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöl'ün Genç ve Sevilen İşadamı Celal Ayrancı, YSK'ya sunulan aday listelerinin açıklanmasının ardından Rixos Ankara Otel'deki odasında beylik tabancasıyla intihar etti.

AİLESİ YASA BOĞULDU
Ayrancı'nın naaşı, dün Ankara'da yapılan otopsi ve cenaze işlemlerinin ardından bugün Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağıyla memleketi Bingöl'e getirildi. Bingöl Havaalanı'nda ailesi ve sevenleri tarafından cenazesi alınan Ayrancı, Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Bingöl Belediyesi Asri Mezarlığı'na getirildi.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde bulunan mezarlık alanına binlerce kişi geldi. Sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği cenaze törenine, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, eski Bingöl Valileri Mustafa Hakan Güvençer, İrfan Balkanlıoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl milletvekili adayları, ilçe kaymakamları ile belediye başkanları, kurum amirleri ve binlerce vatandaş katıldı.
İki çocuk babası Celal Ayrancı, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...