NBA'de kavgası! 2 yaralı, 2 gözaltı

NBA'de kavgası! 2 yaralı, 2 gözaltı

SPOR Haberleri

New York'ta sabaha karşı saat 04:00 sularında bir barda kavga çıktı.

New York'ta sabaha karşı saat 04:00 sularında bir barda meydana gelen olayda Indiana Pacers'tan Chris Copeland ve eşi yaralandı, Atlanta Hawks'tan Thabo Sefolosha ve Pero Antic polise direndikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.




Thabo Sefolosha, 2011 yılında NBA'deki grev sırasında Fenerbahçe'de forma giymişti.


Barda çıkan tartışma sonucunda iki kişi Pacers oyuncusu Chris Copeland ile eşi Katrine Saltara kesici aletlerle saldırdı ve hafif şekilde yaralanmalarına neden oldu. Bu sırada Copeland ailesi ile birlikte oturduğu tahmin edilen Thabo Sefolosha ve Pero Antic'in olay yerinde polisin verdiği talimatlara uymadığı nedeniyle gözaltına alındığı bilgisi verildi, Atlanta Hawkslı iki oyuncunun polisin hangi isteğine direndiği konusunda ise açıklama yapılmadı.




Makedon basketbolcu Pero Antic, Atlanta Hawks'ta forma giyiyor.
nbsp;
2011 yılında NBA'deki grev sırasında Fenerbahçe Ülker forması giyen Sefolosha ve Antic, Atlanta'nın bu akşam Brooklyn Nets maçı nedeniyle New York'a gelmişlerdi. (Basketfaul)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...