Zidane: 'Ronaldo'yu özel kılan...'

Zidane: 'Ronaldo'yu özel kılan...'

SPOR Haberleri

Real Madrid'in efsane ismi Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

La Liga devi Real Madrid'in B Takımı Castilla'yı çalıştıran Fransız efsane Zinedine Zidane, harika bir sezon geçiren Cristiano Ronaldo için övgü dolu ifadeler kullandı.


UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Zidane, Ronaldo'nun bu sezonki performansının kendisini şaşırtmadığını belirterek, "Ronaldo'nun kendisini sürekli geliştirmek istemesi çok büyük bir vasıf. Beni asıl şaşırtan da onun bu arzusu. Yoksa bu yıl gösterdiği performans şaşırtıcı değil." ifadelerini kullandı.


Ronaldo'nun en iyi olmak için büyük bir isteğe sahip olduğunu açıklayan Fransız efsane, "Cristiano sürekli kazanmak istiyor. Yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Bu inanılmaz bir özellik. O maçları ve kupaları sürekli kazanabilir ama Cristiano'nun asıl amacı kendisini geliştirmek. Onu özel kılan da bu. En iyi olmak için hala büyük bir arzuya sahip." şeklinde konuştu.


Bu sezon tüm kulvarlarda 41 maça çıkan Ronaldo, 47 gol atıp 21 asist yapma başarısını gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...