Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boston Maratonu'nu kana bulayan terörist, idam cezası alacak mı?

/ Kaynak: İHA
Boston Maratonu'nu kana bulayan terörist, idam cezası alacak mı?

DÜNYA Haberleri  / İHA

Abisiyle birlikte Boston Maratonu güzergahına bomba yerleştirerek 3 kişinin ölümüne, 260 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu.

Abisiyle birlikte Boston Maratonu güzergahına bomba yerleştirerek 3 kişinin ölümüne, 260 kişinin de yaralanmasına sebep olan Cevher Tsarnaev, hakkında açılan 30 ayrı davanın hepsinden suçlu bulundu.

Abisiyle birlikte Boston Maratonu güzergahına bomba yerleştirerek 3 kişinin ölümüne, 260 kişinin de yaralanmasına sebep olan Cevher Tsarnaev, hakkında açılan 30 ayrı davanın hepsinden suçlu bulundu. Tsarnaev'in ölüm cezasına çarptırılıp çarptırılmayacağına jüri karar verecek.

Bu yıl itibariyle 21 yaşına giren Cevher Tsarnaev, abisi Tamerlan Tsarnaev ile birlikte 15 Nisan 2013'te düzenlenen Boston Maratonu'nda bombalı saldırı planlamak ve gerçekleştirmekten dolayı federal mahkeme tarafından suçlu bulundu. Boston'da 2 gün süren görüşmeler ve haftalar süren beyanlar sonunda suçlu bulunan Tsarnaev'in cezası ise henüz belli olmadı. 7 kadın ve 5 erkekten oluşan aynı jüri, cezalandırma sürecinde Tsarnaev'in ölüm cezasına çarptırılıp çarptırılmamasına karar verecek. Tsarnaev, şartlı tahliye olmadan ömür boyu hapis cezasına da çarptırılabilir. Cevher Tsarnaev'in suçlu bulunduğu 30 davanın 17'si ölüm cezası taşıyor.

Abi Tamerlan Tsarnaev ölü olarak ele geçirilmişti.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...