Kardashian'dan 'soykırım' belgeseli

Kardashian'dan 'soykırım' belgeseli

MAGAZİN Haberleri

Ermeni asıllı ABD'li TV yıldızı Kardashian, ailenin diğer tüm üyeleriyle birlikte, sözde Ermeni Soykırımı'nın 100. Yıldönümü için Ermenistan'a gitti.

Ermeni asıllı ABD'li reality TV yıldızı Kim Kardashian, 21 aylık kızı North, eşi Kanye West ve ailenin diğer tüm üyeleriyle birlikte, sözde Ermeni Soykırımı'nın 100. Yıldönümü için Ermenistan'a gitti.

Dün yoğun güvenlik önlemleri altında Erivan Havalimanı'nda görüntülenen yıldızın 8 günlük ziyaretinde 'soykırım'la ilgili bir belgesel çekeceği belirtiliyor.

Ayrıca, gezi boyunca kameralar tarafından takip edilecek olan Kardashian'ın tüm yaşadıkları 'Keeping Up With Kardashian' adlı programda gösterilecek.

Gezinin organizatörleri tarafından AFP'ye yapılanı açıklamada "Kim Kardashian, kızı, kocası ve kız kardeşleri soykırımın kurbanlarını anmak için Ermenistan'ı ziyaret ediyor" denildi.

Ermenistan ziyareti kapsamında Gümrü'ye de gidecek olan Kardashian, burada uzak akrabalarıyla bir araya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...