Mustafa Denizli, 'Avrupark Bahçekent'te sahaya indi

Mustafa Denizli, 'Avrupark Bahçekent'te sahaya indi

Ekonomi Haberleri

Kanal İstanbul, üçüncü boğaz köprüsüne çok yakın bir konumda yer alan Avrupark Bahçekent projesi Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünde satışa çıktı

Emlak Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın yeni şehrin inşa edileceği bölgede yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesinde satışlar başlıyor. 11 Nisan itibarıyla satışa çıkacak projenin reklam yüzü ise Mustafa Denizli oldu. nbsp;Bahçekent'teki Dev Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yükselen proje 21 blokta 1.394 daire ve 86 ticari üniteden oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daire seçeneklerinin bulunduğu Avrupark Bahçekent'ten ev alanları parlak bir geleceğin beklediğini söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Kanal İstanbul'a, üçüncü havalimanına, üçüncü boğaz köprüsüne çok yakın bir konumda yer alan Bahçekent, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Proje ilk satışa çıktığında ev alanlar inşaat bittiğinde yaklaşık yüzde 80 kazanmış olacak. Daha satışa sunulmadan 5 bin 500 talep aldık. Bu kadar ilgi bizi de şaşırttı. Demek ki doğru yerde doğru proje yapınca talep alıyorsunuz" diye konuştu. Avrupark Bahçekent'in yapımına önümüzdeki ay başlayacaklarını ifade eden Ertuğrul Yavuz Pala, "Mayıs 2018'de de tamamlanacak" dedi. nbsp;Ünlü teknik adam Mustafa Denizli de toplantıda hazır bulundu. nbsp;Oynadığı reklam filminde toprak sahada futbol oynayan bir çocuğu keşfeden Denizli, "Yıldızlar uzakta değil gözümüzün önünde. Benim işim onları keşfetmek. Avrupark Bahçekent de böyle bir yer. Gelecekte İstanbul'un yıldızı olacak" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...