Hacıosmanoğlu: 'Mücadelemiz sürecek'

Hacıosmanoğlu: 'Mücadelemiz sürecek'

SPOR Haberleri

Trabzonspor başkanı, "Süper Lig'de hakem kararlarının da üstesinden gelmek için dik duruşumuza devam edeceğiz" dedi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarlarından saha içine odaklanmalarını istedi. Hacıosmanoğlu, "Takımımızın yeniden Avrupa kupalarında yer alabilmesi, isminin Türkiye sınırları dışında seslendirmeye ve ülke futboluna puanlar kazandırmaya devam etmesi için bu önemli. Avrupa Ligi'nde 2 yıl üst üste grup aşamasını geçecek güce erişen takımımızın Türkiye Ligi'nde hakem kararlarının da üstesinden gelmesi için mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana nasıl eğilmeden dik durmayı başarabilmişsek bundan sonra da bu duruşumuzu siz büyük Trabzonsporluların desteği sayesinde bozmayacağız" dedi.
Daha ileri taşıyacağız
Trabzonspor'u her geçen gün daha ileriye taşımayı amaçladıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Bu hedef doğrultusunda kulübümüze Malouda, Bosingwa ve Cardozo gibi dünyada tanınan isimleri kazandırdık. Ancak yüksek maliyetlerine karşı kulüp geleneklerine uymayanlarla yollarımızı ayırmaktan çekinmedik. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilen futbolcularla yolumuza devam ettik" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...