Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savcının ailesini yıkan fotoğraf

Savcının ailesini yıkan fotoğraf

GÜNDEM Haberleri

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası, gazete, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan sorumsuz yayınlara tepki gösterdi

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinden sonra başına silah dayanmış şekilde internette ve gazetelerde fotoğraf ve videoların yayınlanmaya devam edilmesi ailesini üzdü.
ÇOCUKLARI O FOTOĞRAFI OLAYDAN ÜÇ GÜN SONRA GÖRMÜŞLER
O fotoğrafların kaldırılmasını isteyen baba Hakkı Kiraz ilk kez Star gazetesine konuştu. Torunlarının o görüntüleri olaydan üç gün sonra gördüğünü anlatan acılı Baba, "Çocuklar o görüntüleri gördükten sonra konuşamaz ve yemek yiyemez oldular. Kusura bakmayın eğer o görüntüleri yayınlamanız benim ve ailemin hayatını karartıyorsa özgürlüğünüz orada bitmiştir" dedi.
GÖRÜNTÜLERİ SİLMELİLER
"Oğlumun başına silah dayalı görüntülerini yayınlayan tüm internet sitelerinin kapatılmasını istiyorum" diyen Baba Kiraz, "Ya o görüntüleri tamamen silecekler ya da kapanacaklar. Kapatılmadığı takdirde mağduriyetimize göz yumulduğuna ve kale alınmadığımıza inanırım" dedi.
ADALETLİYDİ ABDESTSİZ GEZMEZDİ
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, Genelkurmay Başkanı Nejdet Özel'den bakanlara kadar tüm Türkiye acımızı paylaşarak azalttılar yok ettiler" diyen Hakkı Kiraz şunları söyledi; "10 yıldır oğlumla aynı evde yaşıyoruz. Onu özlüyorum sadece. Oğlumla baba oğuldan ziyade arkadaş gibiydik. Onu çoğu zaman gece saat 03:00'lere dosya üzerinde çalışırken görürdüm. 'Oğlum adliye işlerini eve getirme' derdim ama O, 'baba, insanlar benden adalet bekliyor' derdi. Birgün olsun eşiyle yalnız dışarı çıkmadı. Cumartesi pazar günü dahil nereye giderse 'baba hadi beraber gidelim' derdi. Oğlum hem bize, hem millete adil davranır bunun için çabalardı. Asla abdestsiz işe gitmezdi" dedi.
ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU
Torunlarının ilk iki gün tam olarak yaşananların farkında olmadığını belirten Baba Hakkı Kiraz, "Çocuklar internet çağında yaşıyor. İnternetle büyüyorlar. İlk iki gün çocuklar bu görüntüleri görmedikleri için işin farkında değillerdi. Ancak görüntüleri gördükten sonra konuşamaz, yemek yiyemez oldular. Eğer hayatımı karartıyorsanız orada özgürlüğünüz biter. Böyle bir özgürlük olamaz. Bir savcının başına silah dayayıp öldürülmesi ve görüntülerinin yayınlanmasının neresi özgürlüktür, hayvanlar bile bu kadar özgür değiller. Kendilerinden utansınlar akşam evlerine gittiklerinde eşlerinden, çocuklarından utansınlar, üzerlerine giydikleri kıyafetlerden utansınlar" dedi.

Kaynak : Star gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...