Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yazıcıoğlu ailesi o damadı sildi!

/ Kaynak: İHA
Yazıcıoğlu ailesi o damadı sildi!

Politika Haberleri  / İHA

Muhsin Yazıcıoğlu'nun damadının milletvekilliği adaylığı konusunda Yazıcıoğlu ailesi yazılı bir basın açıklaması yaptı.

nbsp;Yazıcıoğlu ailesinin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ömrünü vatan ve millet davasına adamış, hiçbir şartta karanlık odaklarla ve menfaat çeteleriyle iş birliği içinde olmamış liderimiz ve ailemizin büyüğü, şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyoruz. O'nun onurlu duruşunu ve mücadelesini yüce milletimiz takdir etmektedir.

O'nun davasına sahip çıkan, ülküsünü benimsemiş ve bu yolda mücadele eden milyonlarca isimsiz kahramana şükranlarımızı sunuyoruz.

O'nun Hakk'a yürüyüşü yüce milletimizi derinden yaralamış, aradan geçen 6 yılda akıllarda birçok soru işareti meydana getirmiştir. Onca delil ve bulguya rağmen suikastın aydınlatılmamış olması bizlerin ve sevenlerinin şüphelerini daha da derinleştirmiştir.

Liderimizin kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'nin yöneticilerinin, gönül verenlerinin ve aziz milletimizin bu süreçte yanımızda olduğunu bilmek ailemize güç katmaktadır.

Acımız henüz dinmemiş, şehidimizin süreci aydınlatılmamışken, soy ismimiz üzerinden oluşturulmaya çalışılan algıların bizi derinden yaraladığını kamuoyunun bilmesini isteriz.

Muhsin Başkanımızın bizlere bıraktığı o yüce misyon bizler için siyaset üstüdür.

Yazıcıoğlu soyadı birilerinin kullanıp atacağı bir obje değildir. Her ne konuda olursa olsun ailemizin rızası olmadan yapılacak siyasi girişim ve eylemlerin şehidimizin maneviyatını, hukuk sürecini, ailemizi ve camiamızı zora sokup yıpratacağı aşikardır. Bu bağlamda, bir siyasi partiden milletvekili adayı olmuş kişi ile hiçbir ilgimiz olmayıp, desteğimiz de söz konusu değildir.

Dürüst, ilkeli, adaletli ve omurgalı bir şekilde yol yürüyen herkese saygı ile…"

MUSA ERDOĞAN

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...