Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lig sonuçlarını noter belirleyecek

/ Kaynak: İHA
Lig sonuçlarını noter belirleyecek

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig maçlarının ertelenmesinin ardından Spor Toto'da bu hafta 9 maçın sonucu noter çekilişi ile belirlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Fenerbahçe'ye düzenlenen saldırı sonucu ligleri erteleme kararı Spor Toto'nun oyun programını da etkiledi. 1 hafta önceden açıklanan Spor Toto programında bu haftaki 9 Süper Lig maçının sonucunu noter kurası belirleyecek. Spor Toto'da noter kurası yöntemi yarıda kalan maçlar ve ertelenen karşılaşmalar için uygulanırken, bu hafta tüm Süper Lig karşılaşmalarının sonucunu noter kurası tayin edecek.


NOTER KURASI NASIL YAPILACAK?


Spor Toto'da uygulanan noter kurasının nasıl yapılacağına ilişkin internet sitesinde yer alan bilgi ise şu şekilde:


"15 maçtan oynanması gereken tarihlerde yapılamayan veya yarıda kalan maçların sonuçları; Teşkilat bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından her iki takım için ayrı ayrı geriye dönük son beş haftadaki resmi lig maçı sonuçlarına göre, birinci takımın aldığı her galibiyet için 1 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 2 numaralı top, ikinci takımın aldığı her galibiyet için 2 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 1 numaralı top (toplam 10 adet top) içinden noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenir."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...