Mourinho Asya'ya yöneldi

Mourinho Asya'ya yöneldi

SPOR Haberleri

Portekizli menajeri Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea, Japonya J-League'de mücadele eden FC Tokyo'da forma giyen golcü oyuncu ile ilgileniyor.

Premier League devi Chelsea'nin, çok sürpriz bir transferi bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı.Portekizli menajeri Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea, Japonya J-League'de mücadele eden FC Tokyo'da forma giyen golcü oyuncu ile ilgileniyor.İngiliz basınına yansıyan haberlerde Chelsea'nin FC Tokyo'ya 22 yaşındaki golcü oyuncu Yoshinori Muto için 4 milyon poundluk bir teklif yaptığı belirtildi.FC Tokyo Kulübü Başkanı Naoki Ogane de transferi doğrularken, kulüp adına konuşan bir yönetici, ''Chelsea'nin Muto için bize resmi bir teklifi oldu ancak henüz kesinleşmiş bir durum yok'' ifadelerini kullandı.FC Tokyo altyapısında yetişen Yoshinori Muto, bu sezon 5 resmi maçta 3 gole imza atarken, genç oyuncu geçtiğimiz sezon ligin en iyi 11'ine de seçilmişti.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...