Abdullah Avcı'dan yabancı oyuncu açıklaması

Abdullah Avcı'dan yabancı oyuncu açıklaması

SPOR Haberleri

İstanbul Başakşehir Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yabancı oyuncu kararıyla ilgili konuştu.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Başakşehir Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kendisine sorulan yeni yabancı kuralı ile alakalı olarak, "Ben bunu çok uzun senelerdir söylüyorum. Çok tartışılan bir konu ama bence bu konunun bu kadar çok tartışılması gereksiz. Ben yabancı kuralının sınırsız olması gerektiğini düşünenlerdenim. Bence önemli olan rekabetin artması ve Türk futbolcusunun yabancı futbolcular ile rekabete girmesidir. Alt yapıya önem verildiği takdirde yabancı oyuncu sayısı sınırsız olsa bile bu durum Türk futbolcuları etkilemez. Önemli olan altyapıya yapılacak olan yatırımdır. Bu yatırım yapılmadığı taktirde bu alınan yabancı oyuncu kararının hiç bir etkisi olmaz" şeklinde konuştu.


Milli Takımlar da oynatılan devşirme oyuncular ile alakalı da yorumlarda bulunan Abdullah Avcı, bu duruma karşı olmadığını ama böyle yeteneklerin erken yaşta Milli Takıma kazandırılması gerektiğini 28-29 yaşından sonra Milli Takım için yararlı olmayacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...