Türkiye pop müzik dinliyor

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Türkiye pop müzik dinliyor

Yaşam Haberleri  / İHA

Kobimedya Bilişim ve Medya Hizmetleri, tüm müzik kategorilerinde yaptığı araştırmaya göre, 2011 yılında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı şarkıcı Tarkan oldu.

nbsp;Araştırma sonuçlarına göre, Türk halkının müzik tercihi net bir şekilde ortaya çıktı. Türkiye, ağırlıklı olarak Türk Pop Müziği dinliyor. Kobimedya'nın araştırma sonuçlarına göre, 2011 yılında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı 1 numaralı şarkıcı Tarkan oldu. 2011'de Tarkan'ın en çok aranan şarkıları '' Öp Öp'' ve ''Kayıp'' oldu. Ayrıca Tarkan'ın, Bülent Ersoy'un 2011 Ekim ayında çıkan albümünde yaptığı düet büyük çıkış yapan aramalar arasında yer alıyor. Serdar Ortaç, 2011 yılında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı 2. şarkıcı... Serdar Ortaç'ın en çok aranan şarkıları ''Elimle'' ve ''Kolayca''... Bu ikiliyi Sezen Aksu ve Sıla takip etti. nbsp;Sıla, nbsp;ilk albümünü çıkaralı henüz 4 yıl olmasına rağmen elde ettiği bu başarı ile dikkat çekiyor. nbsp;İsmail YK da , 2011 yılında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı 5.şarkıcı. İsmail YK'nın en çok aranan şarkıları ''Facebook'' ve ''Sanane'' oldu.

Yaşam
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...