Şizofren koca dehşet saçtı

/ Kaynak: İHA
Şizofren koca dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da şizofren bir kişi, eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Lojmanları'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ileri derecede şizofren hastası olan 9 çocuk babası Aziz G. (70), 67 yaşındaki hayat arkadaşı Çakır G'yi mutfaktan aldığı bıçakla boynundan, kollarından, ensesinden ve yüzünün çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ekmek almak için markete giden oğlu Ali G, eve geldiğinde annesini kanlar içinde buldu. Ali G. durumu 112 Acil servise ve polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Çakır G'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Şizofren koca dehşet saçtı

Polis ekipleri katil zanlısı yaşlı adamı gözaltına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Yürümekte zorluk çeken 70 yaşındaki A.G'nin üzerindeki kan izleri dikkat çekti.

Olayı haber alan yakınları gözyaşı döktü. Aziz G, ifadesi alınmaküzere Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, hayat arkadaşı olan Çakır G.'nin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...